Direktlänk till inlägg 27 november 2006

om jul.

Av m. - 27 november 2006 21:42

julbelysning i stan.det ser ut som höst ute, men nu börjar det bli jul mer och mer omkring en. elljusstakar börjar dyka upp, plastgransgrenar och julskylning lite varstans för att skapa julkänsla/köphysteri.och hu, snart börjar julmusik spelas i affärerna..jag har en hatkärlek till julen.det blir lätt alldeles för överdrivet och stressigt runt de där få dagarna som kallas jul.tycker jag.som gör att man ibland hellre vill gömma sig i tvättmaskinen än att vara med att fira..men jag tror det blir bra i år,när allt det där innan mer eller mindre är överstökat, när man sitter där på julafton, med m & m i deras källare, en zukihund och karl-bertil jonssons julafton på tvn(inte kalle anka..)knäcker lite nötter, dricker glögg med russin i & kanske kanske..spelar alfapet.:)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av m. - 12 januari 2009 22:43

  nu byter jag sida hit, hoppas ni följer med! 

Av m. - 8 januari 2009 23:46

(mer oslobilder)   tåg tur & retur till oslo: 48 kr ett frostigt sverige/norge, snörandiga åkrar, snöpåklädda grenar som att åka genom en lång, vit tunnel haruki murakami,1900 & detektivbyrån, sedan sentralstasjon   .   på nasjonalgalleriet finns ...

Av m. - 8 januari 2009 23:30

  ledigheter, att gömma sig undan en stad att gå genom frostiga dagar och sovande villakvarter se solnedgångar och höga tallstammar som nästan nuddar stjärnklara nätter   samt, bli sjösjuk i vattensäng   ...

Av m. - 20 december 2008 09:14

the brothers figaro orchestra    finaste julmusiken. även lyssningsbar på ojuliga tider. ...

Av m. - 20 december 2008 08:49

  mellan grådagar jagar jag ljus. den där solen som gömmer sig bakom moln, hus, träd. cyklar fort innan den försvinner. förbi exploderade kaveldun, kraxande skator, slokande brännässlor, översvämmade åvägar.   hamnar någonstans vid mälarens början....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se