Direktlänk till inlägg 29 november 2006

tågväder.

Av m. - 29 november 2006 17:19

vaknade rastlös & kände för att resa.då jag inte har tillräckligt ekonomiska resurser för en jorden-runt-resa, valde jag lågbudgetalternativet;att använda sl-kortet för en pendeltågsresa mot södertälje.jag ville resa långt, bara åka, titta ut genom fönstret, läsa, tänka, känna, vara.helst i flera timmar.och södertälje kändes långt bort, men det gick alldeles för snabbt att ta sig dit.jag hann knappt nånting.en timme efter det att jag gått ut genom ytterdörren, var jag där.hemresa, och himmelen var sådär alldeles vacker som vinterhimlar kan vara.steg av vid gärdets tunnelbanestation och hamnade bakom en man som drog på en resväska med hjul.lyssnade på det där ljudet som blir när resväskehjul åker över asfalt och längtade.. samt kände mig en aning avundsjuk på väskans ägare.var han nu hade varit.men vem vet,kanske hade han också varit i södertälje?

 
ANNONS
 
Leopard

Leopard

30 november 2006 00:08

För den som har tid är sådana resor att rekommendera. Fungerar lika hälsobringande som vilken Kanarieöarnatur som helst. I morgon ska jag åka tåg till Falun. Hoppas på en lika vacker himmel då.

http://leepard.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av m. - 12 januari 2009 22:43

  nu byter jag sida hit, hoppas ni följer med! 

Av m. - 8 januari 2009 23:46

(mer oslobilder)   tåg tur & retur till oslo: 48 kr ett frostigt sverige/norge, snörandiga åkrar, snöpåklädda grenar som att åka genom en lång, vit tunnel haruki murakami,1900 & detektivbyrån, sedan sentralstasjon   .   på nasjonalgalleriet finns ...

Av m. - 8 januari 2009 23:30

  ledigheter, att gömma sig undan en stad att gå genom frostiga dagar och sovande villakvarter se solnedgångar och höga tallstammar som nästan nuddar stjärnklara nätter   samt, bli sjösjuk i vattensäng   ...

Av m. - 20 december 2008 09:14

the brothers figaro orchestra    finaste julmusiken. även lyssningsbar på ojuliga tider. ...

Av m. - 20 december 2008 08:49

  mellan grådagar jagar jag ljus. den där solen som gömmer sig bakom moln, hus, träd. cyklar fort innan den försvinner. förbi exploderade kaveldun, kraxande skator, slokande brännässlor, översvämmade åvägar.   hamnar någonstans vid mälarens början....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se