Alla inlägg under november 2006

Av m. - 26 november 2006 10:16

lördag,& regnigheter i bil.

ANNONS
Av m. - 25 november 2006 21:24

jag tycker om att vakna & se ut på träd och himmel.

ANNONS
Av m. - 25 november 2006 21:03

när jag satte på tvn i fredags, vid lunchtid, hamnade jag på animal planet där jag såg ett djur som jag aldrig hade sett förut.det var ett program som handlade om djur i sydamerika, om torka och översvämningar och jag väntade hela tiden på att han som pratade skulle säga vad det där djuret hette.till slut..kapybaradet är världens största (nu levande) gnagare och väger mellan 35-75 kilo.och visst liknar den lite ett marsvin?det är fascinerande det där, hur många djur det finns som man inte har en aning om..men det är många kapybaraungar som aldrig når vuxen ålder.jag stängde av precis innan en unge skulle sväljas av en stor anakonda..den där lilla ungen simmade lugnt bland en massa näckrosor i ett vattendrag, man såg huvudet sticka upp bland alla blommorna och sen filmades det under vattnet där den där anakondan kom i full fart med öppen mun i riktning mot den..(på natten sedan vaknade jag av att jag skrek till, hade drömt att jag befann mig i ett rum där också en orm var, jag tror den var på väg att svälja mitt ben..)

Av m. - 20 november 2006 23:32

en tamarillo i mitt rum på vandrarhemmet.köpte en tamarillo på ica-affären där i ockelbo.men åt den först när jag kom hem.den kallas för "trädtomat", för den tillhör samma familj som tomaten, kommer ursprungligen från peru men odlas nu lite överallt.men den smakar inte alls som en tomat, det var en väldigt speciell smak, men god, lite som svartvinbär och lite som passionsfrukt och lite som nåt annat.hemma, och det där sköna med att sova i sin egen säng.ockelbo var litet men verkade vänligt.centrum bestod ungefär av en liten gata med några få affärer på, det fanns en stor pampig vit kyrka där centrumgatan slutade & jagköpte två glasljusstakar (billigt)på ica maxi ugglebo

Av m. - 20 november 2006 23:27

..och lite mer snö på marken, men inte så mycket.

Av m. - 20 november 2006 23:14

när jag åkte tåg från stockholm sken solen. underbart.jag tittade ut genom det vackert smutsprickiga fönstret, kisade, blundade och kvinnan som satt mittemot mig undrade om jag ville att hon skulle dra ner rullgardinennej, ingen rullgardin nere när jag ser solen för första gången på? (längesedan)sedan försvann solen nån gång innan gävle.

Av m. - 19 november 2006 11:45

snart ska jag iväg till ockelbo.och berätta om bland annat den här figuren (& resten av mitt arbetsprov..)(hjälp!)om ungefär en halvtimma sitter jag förhoppningsvis på tåget.

Av m. - 16 november 2006 21:54

valhallavägen 17.30jag tycker om alla färger från gatulampor, billjus, hur det lyser sådär gulorangevarmt från alla fönster;hur allt det där förstärks, kommer fram när det är mörkt ute.speciellt fint är det när marken är regnblöt, såsom den varit den sista tiden.men, det är inte direkt så att jag ser fram emot,när det kommer se ut såhär redan vid 15..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se