Direktlänk till inlägg 5 februari 2008

semla.

Av m. - 5 februari 2008 22:38

semlan på bilden är inte min.


jag kan bli oerhört sugen på semlor.

(speciellt såhär när det är semeldagen)

egentligen är det underligt då jag

inte är särskilt förtjust i vare sig
grädden, mandelmassan eller brödet i sig.

så jag avstår från semlaköp men avundas alla

som tycker semlor är lika goda,

som de ser ut


.


& jag var på en middag en gång,

där en hette selma

och jag satt och tänkte hela tiden;

"jag får inte säga semla, jag får inte säga semla"

och jag skulle be henne skicka smöret, eller vad det nu var

såklart jag kallade henne


semla

 
ANNONS
 
J

J

6 februari 2008 08:50

Hur reagerade Selma då? :)

http://commecicommeca.se

 
m.

m.

6 februari 2008 16:56

hon blev vansinnig och började kasta stolar, pianon och ihopfällbara parasoll efter mig.
nejdå,
tror hon tog det rätt lugnt..;)

http://www.grammofon.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av m. - 12 januari 2009 22:43

  nu byter jag sida hit, hoppas ni följer med! 

Av m. - 8 januari 2009 23:46

(mer oslobilder)   tåg tur & retur till oslo: 48 kr ett frostigt sverige/norge, snörandiga åkrar, snöpåklädda grenar som att åka genom en lång, vit tunnel haruki murakami,1900 & detektivbyrån, sedan sentralstasjon   .   på nasjonalgalleriet finns ...

Av m. - 8 januari 2009 23:30

  ledigheter, att gömma sig undan en stad att gå genom frostiga dagar och sovande villakvarter se solnedgångar och höga tallstammar som nästan nuddar stjärnklara nätter   samt, bli sjösjuk i vattensäng   ...

Av m. - 20 december 2008 09:14

the brothers figaro orchestra    finaste julmusiken. även lyssningsbar på ojuliga tider. ...

Av m. - 20 december 2008 08:49

  mellan grådagar jagar jag ljus. den där solen som gömmer sig bakom moln, hus, träd. cyklar fort innan den försvinner. förbi exploderade kaveldun, kraxande skator, slokande brännässlor, översvämmade åvägar.   hamnar någonstans vid mälarens början....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se