Direktlänk till inlägg 20 december 2008

julmusik.

Av m. - 20 december 2008 09:14

the brothers figaro orchestra 


finaste julmusiken.

även lyssningsbar på ojuliga tider.

 
ANNONS
 
Simon

Simon

21 december 2008 22:20

Vilken härlig stämning de skänker! Helt genialiskt. Vilka är det här, egentligen, och var kommer de ifrån?

http://modernjournalistik.blogspot.com

 
m.

m.

30 december 2008 21:55

vet tyvärr lika lite som du, hittade deras musik när jag sökte på old christmas på spotify. det fanns ytterligare en skiva där, men den var inte alls som julmusiken.

http://www.grammofon.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av m. - 12 januari 2009 22:43

  nu byter jag sida hit, hoppas ni följer med! 

Av m. - 8 januari 2009 23:46

(mer oslobilder)   tåg tur & retur till oslo: 48 kr ett frostigt sverige/norge, snörandiga åkrar, snöpåklädda grenar som att åka genom en lång, vit tunnel haruki murakami,1900 & detektivbyrån, sedan sentralstasjon   .   på nasjonalgalleriet finns ...

Av m. - 8 januari 2009 23:30

  ledigheter, att gömma sig undan en stad att gå genom frostiga dagar och sovande villakvarter se solnedgångar och höga tallstammar som nästan nuddar stjärnklara nätter   samt, bli sjösjuk i vattensäng   ...

Av m. - 20 december 2008 08:49

  mellan grådagar jagar jag ljus. den där solen som gömmer sig bakom moln, hus, träd. cyklar fort innan den försvinner. förbi exploderade kaveldun, kraxande skator, slokande brännässlor, översvämmade åvägar.   hamnar någonstans vid mälarens början....

Av m. - 15 december 2008 23:24

1, 6: triangeloxalis hur triangeloxalisens blad är som vackrast precis innan nedvissning hur det mörkt purpurfärgade bladet bleknar, mattas, blir nästan konstlat rosa hur den känner av vintern, hur blad efter blad börjar dö, hur jag rycker upp, sam...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se