Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

tall.

Av m. - 8 januari 2009 23:30


ledigheter,

att gömma sig undan en stad

att gå genom frostiga dagar och

sovande villakvarter

se solnedgångar och höga tallstammar som

nästan nuddar stjärnklara nätter


samt,

bli sjösjuk i vattensäng


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av m. - 12 januari 2009 22:43

  nu byter jag sida hit, hoppas ni följer med! 

Av m. - 8 januari 2009 23:46

(mer oslobilder)   tåg tur & retur till oslo: 48 kr ett frostigt sverige/norge, snörandiga åkrar, snöpåklädda grenar som att åka genom en lång, vit tunnel haruki murakami,1900 & detektivbyrån, sedan sentralstasjon   .   på nasjonalgalleriet finns ...

Av m. - 20 december 2008 09:14

the brothers figaro orchestra    finaste julmusiken. även lyssningsbar på ojuliga tider. ...

Av m. - 20 december 2008 08:49

  mellan grådagar jagar jag ljus. den där solen som gömmer sig bakom moln, hus, träd. cyklar fort innan den försvinner. förbi exploderade kaveldun, kraxande skator, slokande brännässlor, översvämmade åvägar.   hamnar någonstans vid mälarens början....

Av m. - 15 december 2008 23:24

1, 6: triangeloxalis hur triangeloxalisens blad är som vackrast precis innan nedvissning hur det mörkt purpurfärgade bladet bleknar, mattas, blir nästan konstlat rosa hur den känner av vintern, hur blad efter blad börjar dö, hur jag rycker upp, sam...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se